Syklistin uutisvirtoihin tulee ihan tilauksesta melko paljon ruotsinkielistä materiaalia. Keskiviikkoiltana sitä tuli niiden täydeltä, kun uuden Dödstil-labelin artistit tekivät tarkoin ajoitetun somehyökkäyksensä.

Ruotsia kuitenkin ”kuullaan” vain otsikossa; uuden playlist-mallisen julkaisun sisältö on isolta osin suomenkielistä räppiä. Mukana on niin hurja joukko, että mieli vie western-elokuvien maailmaan: JV, Jodarok, Kriso, Lahti-Samppa, LOBO, Uhu Shape, Dull Life.

Dödstil tahtoo olla isona monipuolinen, genrerajoista piittaamaton julkaisija, joka tuo esille hyviä asioita omaleimaisilta ja rohkeilta tekijöiltä. Firman taustalta löytyy mm. tuottaja Samppa Rinne ja Matti Salminen ( aka Jodarok). Edellisen levy-yhtiönsä Meiän musiikin riitaisasti kuopanneet tekijät ovat löytäneet jälleen yhteisen sävelen ja kehitelleet uusia visioita. Niistä ensimmäinen on tässä.  

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti