Puhemusiikkikeikkarintama on niin mahtava sana, että sitä on pakko käyttää. Rap-esiintymisistä siis kyse. Perjantaina kuultiin legendapuolelta kahdenlaista viestiä: 12. huhtikuuta piti Helsingin Tavastialla esiintymän kasarilegenda Slick Rickin. Tarinankerronnan taitaja ei nyt sitten kuitenkaan Suomeen tule, vaan on perunut kaikki kyseisen rundin keikkansa.

Ihan heikoiksi nämäkään kemut eivät silti varmasti jää, sillä toinen iltaan bookattu amerikanvieras, Lord Finesse esiintyy DJ Boogie Blindin kera, ja lavan boombap-legengdoille lämmittää MC Taakibörsta.

Slick Rickin uran korkein zeniitti oli jo ohitettu vuonna 1993, kun länsirannikolla tehtiin uutta historiaa. Oaklandin massiivinen Souls Of Mischief -kollektiivi pudotti tuolloin sekä debyyttialbuminsa, että varsinkin hiphop-kaanoniin nopeasti liitetyn sinkun 93 ’til Infinity.

Aivan oikein; Souls Of Mischiefin Helsingin keikka ilmoitettiin juurikin. Hiero-miehistö esiintyy tällä tietoa Nosturissa 15. kesäkuuta.

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti