As the world burns….

Kaiken maailman comebackeistä ollaan jauhettu kotimaisen räpin piirileikin keskellä jo ties miten pitkään. Välillä vaikutti siltä, että takaisin ovat tulleet jo kaikki, muutama sellainenkin joka ei edes missään välillä käynyt.

NYT ilmaantui kuitenkin uusi raita artistilta, jonka tunnistettava soundi ja polveilevat tyylit vievät Syklistin todellakin back.

Olari-legenda Seyed Ali on jo hyvän aikaa vaikuttanut vähän toisissa suburbeissa, eikä ehkä kuulunut niihin tyyppeihin, joiden olisi arvannut tekevän uutta tuloa. Nyt sellainen on kuitenkin tulilla – kokonaista albumia lupaillaan.

Ali paketoi Palaa Pois -biisillä kadehdittavan taitavasti sekä huolen maailmasta, että havainnon voimattomuudesta koneiston rattaista. Ja tyylejä tästä kertomiseen riittää.

Iso arvostus menee myös tuotannolle. Avaava kitarsample kuulostaa ensimmäisenä turhankin tutulta, mitä se ei lopulta kuitenkaan ole. Rikkinäinen se on, juuri oikealla tavalla, ja raapii läpi biisin muun biitin pintaa loistavasti.

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti