Ruudolf yllätti ainakin Syklistin, julkaisemalla kahdeksan raidan albumin.
Itse julkaisun lisäksi odottamatonta on, että levy ei ole räppiä.

Beibi haluu bailaa– ja Luulin et mä tiesin -sinkkubiisien voimin ulos tyrkättävä levy on syntynyt Suomenmestarin mukaan pitkän tuloksen ja pähkäilyn tuloksena.

– Viimesen kahdeksan vuoden aikana etin itseäni artistina ja mitä mun pitäis tehä. Tehtiin Karri Koiraa ja Lihamyrsky-juttuja. Muitten kanssa ja muille musan tekeminen oli siistiä varsinkin kun olin laittanut itseni semmoseen ”räppivankilaan” mistä en osannu päästä ulos, mut kun kyse oli muiden biiseistä niin sai olla vapauttavalla tavalla luova eikä tarvinnu spennaa. Ne projektit alko nostaa mun sisällä halua tehdä itellenikin musiikkia ilman rajoituksia.

Artisti on käynyt sekä ihmisenä että räppärinä läpi monia mullistuksia sen jälkeen, kun aikanaan Rudy Rääväsuuna kentälle astui. Nyt siis muutos ei tapahtunut enää räppärinä, vaan uudella materiaalilla astutaan lauletun tanssikamppeen vilkkuvalle lattialle. Kauas on siis tultu, ja eiköhän tällä mennä vielä kauemmas.

– Kahdeksan vuotta oli suurelta osalta tosi raskas, täynnä pitkiä aikoja masennusta, pelkoa siitä et onko tää tässä, turhautumista ja kaikkien noitten olojen pakoilua. Juuri siksi se tuntuu niin ihmeelliseltä et mun levy on valmis vaikka luovutin sen suhteen tuhat kertaa. Ja nyt kun levy on valmis, niin se hinta jonka siitä maksoin tuntuu mitättömältä.

Boogie siis jatkuu.

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti