Liisanpuiston viimeinen albumi oli vuonna 2003 ilmestynyt Olipa kerran. Sen jälkeen herrat Kolea, Teesi ja Ville Kalliosta ovat vaikuttaneet mikrofonissa huomattavan vähän – ja jos ovatkin, eivät yhteisen otsikon alla.

LP:n tausta liittyy vahvasti myös graffitiin, ja ryhmältä pyydettiin vuonna 2015 raitaa nimenomaan katutaidekulttuurin kehyksiin paketoitavaa kokoelmaa varten. Miehistö kiitti kunniasta ja teki biisin, mutta kokoelma ei koskaan ilmestynyt.

Nyt, härran vuonna 2018, Liisanpuistolta julkaistiin sinkku, jolta kokoelmaa varten väsätty Itse teossa löytyy. EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI! (Pahoittelut, seuraava tieto vain on pienen capseilla huutamisen arvoinen). Sinkun toisena biisinä kuullaan massiivinen suomirap-klassikko Siistii räppii. Sen täysin alkuperäinen versio tosin on jätetty patinoitumaan; nyt kuultavilla oleva on alkuperäisten vokaaliraitojen kadottua äänitetty uudelleen, ja siinä ohessa kappale on kokenut joitain transformaatioita.

Tuotannossa takuutiimi Koti6.

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti