Tunnetkohan säkin niin kysyi Kasper muutama vuosi sitten, ja tuolloin vielä alkiovaiheessa ollut Syklisti ei tiennyt mitä vastata. Tunsi kyllä, mutta mitä oli se niin. Biisi oli hiton hyvä, ja oli hyvä ettei sille oikein löytynyt genrelokeroa.

Skorpionin tiedote sen viimein kertoo: Kasper on folk-artisti. No niinpä kyllä onkin, kesti vaan hetken hahmottaa asia. Tanssittavuus oli mainitulla biisillä korkealla tasolla, ja niin on kyllä nytkin, eli Tanssitaan ihmeessä!

Kasperin hennon oloinen ääni vedonnee moniin, ja tuotantohan nyt on ns. kohillaan. Viime kesänä ilmestyneen albumin hanoissa oli DJ Polarsoul, mikä nyt takaa monia asioita jo sinällään. Siltä ei kuitenkaan Syklistin soittopakkiin oikein irronut raitoja. Tämä sinne päätyy, ja raffimman pään jefeinä itseään pitävät kaverit pyörittelee päättään baarissa tämän soidessa. Tanssimista sekin on, joten var så goda hei!

Jos Polarsoul on omalla laajalla sektorillaan todellinen takuunimi, niin sitä ovat myös tämän biisin tuotantovoimat Herkules ja VG+. Noinkohan tästä ihan valtavirtahittiä jo leivottaisiin? Ainekset ovat ainakin ns. siellä; helisevää kitaraa, afrorytmejä ja kaikkea edellä mainittua. Huhut kertovat myös lähiaikoina ilmestyvästä erikoispäälliköiden toimittamasta remixistä…

Sykli: On taas kevät.

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti