Perjantai 12. lokakuuta on vain yksi päivämäärä, niin Suomessa kuin Ruotsissa. Jälkimmäisestä kuitenkin osuu samalle kalenterinkohdalle kaksi järjettömän kovaa uutta julkaisua nykyaikaisen rytmimusiikin saralta.

Vaikka länsinaapurin kieli vähän pelottaisikin, kehottaa Syklisti ehdottomasti tutustumaan näihin molempiin, samoin kuin kyseisten artistien aiempiin tuotoksiin!

Labyrint– rap/reggaeryhmästä tuttu Aki pysyy hämmentävän aktiivisena, ja pudottaa sisällötään näihin päiviin poikkeuksellisen tylyn näkymän – taatuilla tyyleillä. Säg Nånting ei varmasti aiheillaan tuo viikonloppuun aurinkoa, mutta uskoa rujoon räppitoimitukseen se valaa, ja tarjoaa reippaasti kelailtavaa.

Muun muassa 163 för Evigt -hitistään tunnettu rnb-prinsessa Cherrie ei ole hänkään uutuudellaan vailla sanottavaa. Isoa maailmanvalloitusta – kyllä, ruotsiksi – tekevä laulaja tarjoilee tähän väliin isoa pop-potentiaalia pursuavan raidan Samma flagga.

Var så jävligt goda, ja hyvää viikonloppua!

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti