Eevil Stöö lanseerasi kansan kauhuksi uuden oman levymerkin. Saatesanoissa kerrotaan Katakombi-labelin olevan ”lafka jonka Stöö perusti hallitakseen katuja sekä tekosyyksi käyntikorteille”.

Ensimmäinen julkaisu, DJ Kridlokkin Varaani putosi ilmoille 9. maaliskuuta.

Kridlokk pelaa biisissä sanoilla, mutta pitää naamansa peruslukemilla – niinkuin vain DJ Kridlokk osaa. Soundi on uhittelevaa, sukua UG-solon ajoille, mutta sen päälle lasketeltava (slalom) teksti haastaa kuulijan pitämään pokkansa artistin lailla. Artistin laki taas on muiden tavoittamattomissa (varattu). Kuuntele oheisesta linkistä, ja saatat ymmärtää (pyörtyä?).

”Nää gangstat tulee pomppukepeil”, avaa tilannetta vierailevana äänenä, sekä osatuottajana biisillä kuultava Tuuttimörkö.

Syklisti jää mielenkiinnolla odottamaan, mitä muuta tältä taholta maan pinnalle vielä mönkiikään.

Sykli:
Eevil Stöö ei noudata syklejä, vaan luo niitä. Kridlokk tekee paluun, kuten jokaisella julkaisullaan. Möyrintä on väkevää (kansoittunutta).

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti