Syklisti ei pahemmin ihmiselämän tahi ansaintalogiikan tästä puolesta ymmärrä, mutta tänään törmäsi uutiseen, joka on ilmeisen positiivinen. Bassomedia on markkina-aviisin jutun mukaan tehnyt hyviä juttuja, jotka taas on tuoneet niille jotain toisia hyviä juttuja.

Innokkaana penkkiurheilijana Syklisti on kuullut, että voittaminen on keskimäärin mukavampaa kuin häviäminen. Eli onnea Bassoradio ja sen moneen suuntaan ulottuvat tentaakkelit!

Sykli:
Bassoa on joskus enemmän, joskus vähemmän. On joka tapauksessa mukavaa, että sitä arvostetaan ja se myös osoitetaan – ihan konkreettisestikin. Vaikka näitä tuloksia aikaansaataisiin millaisilla tempuilla, ne mahdollistavat hienoa sisältöä radiolle. Sellaista ei koskaan ole liikaa, siinä mielessä sykli pysyy vakiona.

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti