Syklisti, Rhymesayers-blogistinne tässä!

Kiitos kysymästä, Evidence oli Tukholmassa loistava.
Oikeilla rapkeikoilla ei ole periaatteessa suotavaa sen paremmin nauraa kuin itkeä – tein molempia.

Hyvin pian tuolta reissulta paluun jälkeen silmille iskeytyi Rhymesayer number one:n, alias Slugin yhdessä Ant:in kanssa muodostaman Atmospheren uusi video Virgo.

Jason Goldwatchin ohjaama kuvateos rapisee kasimillisellä filmillä, ja kitara heläjää kuin Chris Isaak -biisissä ikään (kiitos tästä konnotaatiosta vaimolle). Atmosphere on yksi Syklistin ikisuosikkeja. Kaksikko on kuitenkin onnistunut latistamaan monia viime albumeidensa biisejä turhan simppeleillä kertosäelauluilla – sellaista tässä ei onneksi ole.

You ain’t a real lion if you love the circus

Slugin kynä viiltää edelleen. Vertausta vähän hävettää esittää, mutta ainakin muutaman vuoden takainen Paperi T -teksti on sukua tälle. Se on hyvin henkilökohtaista, paikoin itsetuhoisen syvän oloista, mutta pulpahtaa viitteineen pintaan riittävän usein.

Atmospheren uusi albumi Mi Vida Local julkaistaan 5. lokakuuta.

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti