Kyllä; nosto toisesta Atmosphere -videosta peräkkäin. Syklisti ei välttämättä olisi poiminut juuri tätä biisiä uudeksi sinkuksi Mi Vida Local -albumilta – mutta onkin hyvä, ettei Syklisti ole asemassa, jossa näitä päätöksiä tehdään.

Koko albumi on vaikea tapaus. Ensi alkuun se ei tuntunut lähellekään kaksikon parhaalta tekeleeltä, enkä tiedä tuntuuko edelleenkään. Hyvä se joka tapauksessa on, uskokaa pois. Sitäpaitsi Atmosphere-albumi, joka ei olisi vaikea tapaus, lienee jonkinasteinen paradoksi sinänsä.

Slug on mestari rajaamaan sitä pintaa, jolla surullisuus, ahdistus ja maailman tylyys kohtaavat huumorin ja uskon jatkamisen mielekkyyteen. Katkerimmissakin tilityksissään Rhymesayer #1 on aina väläyttänyt pienen pilkkeen kosteassa silmäkulmassaan.

Uusi Graffiti -video, samoin kuin edellinen, Virgo, tuovat mukaan Jason Goldwatchin näkemyksen, johon Atmospheren näyttää olevan hyvä luottaa. Videot, joissa ei periaatteessa tapahdu mitään, syventävät biisejä välittömästi.

Ja vielä varoitus koiraihmisille…

Kirjoittaja Syklisti

Syklisti uskoo asioitten kulkevan kierroksissa. Kaikki on ollut täällä jo aiemmin, kaikki mikä häviää, tulee taas uudestaan. Syklisti haluaa asettaa asiat paikoilleen jatkumoissa. Ei välttämättä absoluuttisen oikeille paikoilleen, sillä sellaisten olemassaolosta Syklisti ei ole kovin varma. Syklistin lähin kontakti reaalimaailmassa on Niko Toiskallio.

Lisää artikkeleita kirjoittajalta Syklisti